RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

"Динамо" завоювало Суперкубок в фантастичному матчі з "Шахтарем": відеоогляд

Київське "Динамо" обіграло донецький "Шахтар" в матчі за Суперкубок України і стало володарем трофея.

"Апостроф" провів онлайн-трансляцію матчу "Шахтар" - "Динамо".

Перший тайм пройшов з відчутною перевагою "Шахтаря", який завдав дев'ять ударів по воротах проти одного у суперника. На початку зустрічі рахунок міг відкрити Марлос, але Бойко відбив м'яч, який летів у верхній кут. В середині тайму чудовий шанс забити мав Вербич, але його удар з 10 метрів прийшовся в захисника. Незабаром Тайсон повинен був забивати, але бразилець з близької відстані пробив у голкіпера "Динамо". Перед самим свистком на перерву "Шахтар" відкрив рахунок. Після подачі з кутового м'яч відскочив до Патріку, який ударом з 15 метрів вразив ворота.

В середині другого тайму арбітр міг призначити пенальті у ворота "Шахтаря". Гармаш впав у штрафному "гірників" після контакту зі Степаненко, але свисток арбітра промовчав. На 71-й хвилині Марлос міг збільшити розрив у рахунку, але з вигідної позиції пробив повз ворота. Вирішальною стала остання 10-хвилинка. На 80-й хвилині Бурда зрівняв рахунок, точно пробивши головою після подачі з кутового. А ще через три хвилини Гармаш отримав м'яч в штрафному і в падінні пробив у кут воріт "Шахтаря".

ДИНАМО - ШАХТАР: ВІДЕО ГОЛІВ

"Динамо" в восьмий раз у своїй історії виграло Суперкубок України, наздогнавши "Шахтар" за цим показником.

"Динамо" (Київ) - "Шахтар" (Донецьк) - 2:1 (0:1)

Голи: Бурда (80), Гармаш (83) - Патрік (45+3)

"Динамо": Бойко, Миколенко, Бурда, Кендзьора, Кадар, Гармаш (Сидорчук, 84), Караваєв (де Пена, 68), Вербич (Цітаішвілі, 73), Шепелев, Буяльський, Бесєдін.

"Шахтар": Пятов, Хочолава, Кривцов, Ісмаїлі, Болбат, Алан Патрік, Степаненко, Марлос, Соломон (Тете, 66), Тайсон, Мораес.

Попередження: Хочолава (29), Буяльський (45), Кадар (72).

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ