RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

"Дніпро-1" вперше в сезоні програв у чемпіонаті України: відеоогляд

У матчі 3-го туру чемпіонату України дніпровський "Дніпро-1" на своєму полі програв чернігівській "Десні". Зустріч відбулася в Дніпрі на стадіоні "Дніпро-Арена".

Гості могли відкрити рахунок на 30-й хвилині, але Калитвинцев незбагненним чином не зміг замкнути простріл на дальній штанзі. Через кілька хвилин дніпряни упустили ще більш вірний момент. Булеца пробивав з кількох метрів практично в порожні ворота, але влучив у стійку.

На 58-й хвилині хвилині Дегтярьов увірвався в штрафний і пробив здавалося б напевно, але м'яч по черзі вдарився в обидві стійки і вилетів в поле. Через кілька хвилин гості використовули помилку захисника "Дніпра" і Філіппов з близької відстані переправив м'яч у ворота, забивши переможний гол.

Для "Дніпра-1" ця поразка стала першою в сезоні, а "Десна" здобула другу перемогу.

Чернігівський клуб тепер займає четверте місце в турнірній таблиці української Прем'єр-ліги, набравши шість очок. "Дніпро-1" знаходиться на шостій позиції, маючи в активі чотири очки.

"Дніпро-1" - "Десна" - 0:1 (0:0)

Гол: Філіппов (67)

"Дніпро-1": Кліщук, Сафронов, Польовий, Лопиренок, Логінов, Булеца (Кравченко, 65), Вакулко (Куліш, 71), Коркішко (Кобахідзе, 60), Когут, Назаренко, Супряга.

"Десна": Паст, Фаворов, Імереков, Гітченко, Калитвинцев (Конопля, 85), Мостовий, Огиря, Кузик (Картушов, 61), Фаворов, Дегтярьов (Єрмаков, 77), Філіппов.

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ