RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

17 квітня

Всі новини

Форвард "Динамо" вивів "Зорю" в плей-офф раунд Ліги Європи: відеоогляд

У матчі-відповіді 3-го кваліфікаційного раунду Ліги Європи луганська "Зоря" з мінімальним рахунком обіграла болгарський ЦСКА і вийшла в плей-офф раунд.

Перемогу луганчанам приніс гол в кінцівці зустрічі форварда Назарія Русина, який орендований у київського "Динамо".

Вже на четвертій хвилині матчу "Зоря" втратила німецького захисника Абу-Ханну, який отримав травму, в результаті удара ліктем в обличчя від гравця суперника. Втім, арбітр ніяк не відреагував на епізод. В середині тайму рефері міг призначити пенальті у ворота "Зорі" після попадання м'яча в руку Михайличенко, але не зафіксував порушення правил. У наступній атаці Турицов зробив фол останньої надії і болгари залишилися вдесятьох. Через кілька хвилин Евандро замикав простріл з флангу, але Шевченко в класному кидку врятував "Зорю".

У другому таймі гості, незважаючи на чисельну меншість, володіли ініціативою і створили кілька небезпечних моментів. Хороші можливості мали Малинов і Мітков, але Шевченко був непробивний. Вирішальний епізод стався на 89-й хвилині. Русин вийшов один на один і з двох спроб відправив м'яч у сітку.

У наступному раунді "Зоря" зіграє з іспанським "Еспаньолом", який легко впорався зі швейцарським "Люцерном" (3:0, 3:0)

"Зоря" Україна - ЦСКА Софія Болгарія - 1:0 (0:0) - перший матч - 1:1

Гол: Русин (89)

"Зоря": Шевченко, Тимчик, Абу-Ханна (Чеберко, 4), Вернидуб, Кочергін, Хомченовський, Юрченко (Ледньов, 46), Михайличенко, Іванисеня, Русин, Будковський (Кабаєв, 90+3).

ЦСКА: Черняускас, Турицов, Альбентоса, Занєв, Нуну Томаш, Тіагу Родрігеш, Бікеле, Малинов (Фаббріні, 82), Жеферсон (Уотт, 87), Соу, Евандро (Мітков, 56).

Попередження: Туриця (15), Хомченовський (21), Юрченко (29), Будковський (45), Русин (68), Шевченко (90+3).

Вилучення: Туриця (22), Русин (90).

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ