RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Ви обдурили вболівальників: президент Динамо жорстко звернувся до футболістів, відео

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс звернувся до футболістів команди після вильоту з Ліги чемпіонів і зміни головного тренера. За його словами, футболісти не дотримали свого слова пробитися в груповий етап Ліги чемпіонів.

"Якби я був оптимістом, я б сказав, виходячи звідси, що ті завдання, які перед вами стоять, будуть виконані. Але, на жаль, ви і я як президент клубу, обдурили очікування вболівальників. Не кажучи про те, що ви обдурили мене, тому що я задав вам пряме запитання: ви готові до великих завдань? Це виграти чемпіонат і потрапити в ЛЧ. Ці завдання виконати ви не змогли. я завжди люблю починати з чистого аркуша і забувати те, що сталося", - сказав він.

Суркіс додав, що висновки команда повинна робити вже з новим тренерським штабом.

"Трагедії не сталося. Трагедія тільки для наших уболівальників, які люблять команду і вірять в неї", - додав він.

Президент "Динамо" додав, що своєю грою і самовіддачею в тренувальному процесі футболісти зможуть повернути довіру вболівальників.

"Це найголовніше, тому що все, що ми робимо, ми робимо для них. Успіхів вам і удачі. Сподіваюся, ви будете виконувати все те, що вам запропонує новий тренерський штаб. І останнє: питання до мене є?" - закінчив він.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що відомий журналіст висловився про майбутнє Михайличенко в Динамо .