RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Російські "бики" безславно вилетіли з Ліги чемпіонів

У матчі-відповіді плей-офф раунду Ліги чемпіонів "Краснодар" програв "Олімпіакосу" і не зумів пробитися в фінальну стадію турніру.

Російські "бики" почали матч з атак і незабаром домоглися успіху. Після прострілу Вандерсона м'яч потрапив до Уткіна, який переправив його у ворота. Можливо, "Краснодару" вдалося б розвинути успіх, якби не провал в обороні відразу ж після голу. "Олімпіакос" розіграв з центру, перевів м'яч на фланг, звідки пішов простріл у штрафний і Ель-Арабі зрівняв рахунок. Пропущений гол шокував господарів і вони по суті так і не змогли прийти в себе до кінця матчу.

На початку другого тайму Ель-Арабі знову замкнув простріл і оформив дубль. Після цього гості могли забити ще кілька голів, але "Краснодар" врятував від ганьби голкіпер.

"Олімпіакос" вийшов в груповий турнір Ліги чемпіонів, а "Краснодар" продовжить виступи в Лізі Європи.

"Краснодар" Росія - "Олімпіакос" Греція - 1:2 (1:1) - перший матч - 0:4

Голи: Уткін (10) - Ель-Арабі (11, 48)

"Краснодар": Крицюк, Фьолусон, Спайіч, Петров (Скопінцев, 56), Стоцький, Ольссон, Уткін (Ігнатьєв, 67), Вандерсон, Вільена, Сулейманов (Намлі, 32), Берг.

"Олімпіакос": Жозе Са, Мерья, Ельабделлауі, Рубен Семеду (Сіссе, 65), Цімікас, Поденсе (Камара, 84), Вальбуена, Масурас, Гільєрме, Бухалакіс, Ель-Арабі (Судані, 73).

Попередження: Стоцький (25), Намлі (70), Ольссон (75), Спайіч (76).