RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

"Динамо" насилу вистояло в битві з "Зорею": відеоогляд

У матчі 6-го туру чемпіонату України луганська "Зоря" і київське "Динамо" зіграли внічию з рахунком 2:2.

Динамівці могли відкрити рахунок вже на 8-й хвилині, але Родрігеш не реалізував вихід сам на сам. Втім, незабаром форвард виправився, головою замкнувши подачу де Пени. На 36-й хвилині відзначився вже сам де Пена. Уругваєць увірвався в штрафний і потужним ударом відправив м'яч у дальній кут. У кінцівці тайму Бойко невдало відбив дальній удар і Громов виявився першим на добиванні, відправивши м'яч точно в кут воріт.

В середині другого тайму арбітр не призначив пенальті у ворота "Динамо", не помітивши гру рукою у Кадара. На 68-й хвилині мав забивати Циганков, але м'яч після його удару влучив у поперечину. Окрасою матчу став гол Абу-Ханни, який відзначився ударом через себе. Кінцівка зустрічі пройшла в атаках "Зорі", але рахунок залишився незмінним.

Таким чином, "Динамо" знову не змогло домогтися перемоги під керівництвом нового головного тренера Олексія Михайличенка.

Незважаючи на нічию, "Зоря" ділить 2-3 місце в турнірній таблиці української Прем'єр-ліги з "Десною". "Динамо" перебуває на п'ятій позиції.

"Зоря" - "Динамо" - 2:2 (1:2)

Голи: Громов (42), Абу-Ханна (82) - Родрігеш (18), де Пена (36)

"Зоря": Шевченко, Іванисеня, Абу-Ханна, Тимчик, Чеберко, Хомченовський, Кочергін, Громов (Кабаєв, 75), Юрченко (Арвеладзе, 90), Михайличенко, Будківський.

"Динамо": Бойко, Кендзьора, Бурда, Миколенко, Кадар, Циганков, Гармаш (Сидорчук, 46), Буяльський, де Пена (Караваєв, 73), Родрігеш, Кадірі.

Попередження: Гармаш (32), Михайличенко (45), Бурда (50), Юрченко (55), Абу-Ханна (67), Циганков (90).

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ