RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

"Наполі" вирвав перемогу у "Ліверпуля" в топ-матчі Ліги чемпіонів

У матчі 1-го туру групового турніру Ліги чемпіонів італійський "Наполі" обіграв англійський "Ліверпуль" з рахунком 2:0. Зустріч відбулася в Неаполі на стадіоні "Сан-Паоло".

Господарі забили гол на початку матчу, але гол був відмінений через явного офсайду. Поступово англійці перехопили ініціативу, але ударам Мане і Мілнера забракло влучності. На початку другого тайму "Ліверпуль" провів відмінну контратаку, Мане і Салах вийшли на одного захисника, але сенегалець віддав неточний пас на партнера.

Розв'язка наступила в кінцівці зустрічі. Робертсон у своєму штрафному збив Кальєхона і Мертенс реалізував 11-метровий. У компенсований час Льоренте ударом з близької відстані збільшив розрив у рахунку.

"Ліверпуль" став другим чинним переможцем Ліги чемпіонів, який почав захист титулу з поразки. У сезоні 1994/95 "Мілан" поступився з рахунком 0:2 "Аяксу".

У 2-му турі "Ліверпуль" на своєму полі зіграє з "РБ Лейпциг". "Наполі" на виїзді зустрінеться з "Генком". Обидва матчі відбудуться 2 жовтня.

"Наполі" Італія - "Ліверпуль" Англія - 2:0 (0:0)

Голи: Мертенс, 82 (з пенальті), Льоренте, 90

"Наполі": Мерет, Маріу Руй, Ді Лоренцо, Кулібалі, Манолас, Кальєхон, Аллан (Елмаз, 75), Лосано (Льоренте, 69), Руїс, Інсіньє (Зелінський, 66), Мертенс.

"Ліверпуль": Адріан, Александер-Арнолд, Матіп, Робертсон, ван Дейк, Хендерсон (Шакірі, 87), Мілнер (Вейналдум, 66), Фабіньо, Мане, Фірміно, Салах.

Попередження: Робертсон (57), Мілнер (61), Льоренте (90).