RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

"Динамо" завоювало очко в нудному матчі Ліги Європи

У матчі 2-го туру групового турніру Ліги Європи київське "Динамо" на виїзді зіграло внічию зі швейцарським "Лугано" з рахунком 0:0.

На початку зустрічі господарі могли відкрити рахунок, але Карліньос з близької відстані головою пробив у поперечину. На 32-й хвилині міг відзначитися Араторе, але його удар в блискучому стрибку парирував Бущан. У киян щось виходити в атаці стало лише в другому таймі. Двічі Вербич і одного разу Шепелєв пробивали з вигідних позицій, але відзначитися не зуміли. У кінцівці "Лугано" міг вирвати перемогу, але киян знову виручила поперечина.

Таким чином, "Динамо" посідає друге місце в групі В, набравши чотири очки. "Лугано" з одним очком на останньому місці.

У 3-му турі "Динамо" на своєму полі зіграє з данським "Копенгагеном". "Лугано" на виїзді зустрінеться зі шведським "Мальме". Обидва матчі відбудуться 24 жовтня.

"Лугано" Швейцарія - "Динамо" Україна - 0:0

"Лугано": Бауманн, Яо, Дапрела, Лаванші, Марич, Вечеі, Ловріч (Кустодіо, 71), Саббатіні, Араторе (Дальмонте, 64), Карліньос, Герндт (Холендер, 78).

"Динамо": Бущан, Шабанов, Миколенко, Кендзьора, Кадар, Сидорчук, Вербич (де Пена, 88), Шепелев (Гармаш, 84), Буяльський, Родрігеш (Бесєдін, 70), Циганков.

Попередження: Яо (23), Кадар (35), Шабанов (86).

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ

1-й тайм

2-й тайм