RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

23 квітня

22 квітня

21 квітня

Всі новини

Гра була рівна - грали два...: Вболівальники "Динамо" про матч в Лізі Європи

Вболівальники київського "Динамо" залишилися незадоволені грою команди в матчі 2-го туру групового турніру Ліги Європи зі швейцарським "Лугано" (0:0).

Кияни набагато більше володіли м'ячем, ніж суперник, завдали 20 ударів по воротах, але в створ потрапили всього три рази. Більш того, "Динамо" двічі врятувала перекладина.

"Гра була рівна ... грали два гівна ...".

"Ганьба ..... Таке відчуття, що гравці не знають що робити з мячом. І найсумніше, що Лугано нічим не заважало нам створювати моменти. Но моментів-00000000000000. А на тренера дивишся і думаєш, він бачить гру, а де заміни? Вообщем соромно мені за гру Дінамо. А Динамо соромно? ".

"Так. А команда планує на тренуваннях переключитись з легкої атлетики на футбол? скажіть чесно, ви зміни побачили у порівнянні з футболом Хацкевича? окрім біганини".

"Гра не вразила абсолютно. Думаю, Михайличенко дуже сильно прогадав з складом. Родрігес якесь непорозуміння, Вербич дуже слабо, Циганков сумно, весь центр блякло, захист непереконливо. Виконання ударів дно, точніше височінь, дуже височінь!".

"Враження від гри хрінові.".

"Навіщо в команді Родрігес? Ну не заграє ж він ніколи - вершник без голови. Вербича в дубль - нехай там балується дриблінгом. Де Пена на голову його сильніше, виходить на 5 хвилин.".

"Таке Динамо Київ в Європі не потрібно. Не потрібно ганьбити все те, що роками видобувалося попередніми поколіннями гравців !!! Так, саме гравців !!! бо вони грали !!! ..."

"Краще б я поспав ці дві години! Гей! Я вимагаю компенсацію! За недосип і моральну шкоду!"

"І що цікаво, Ахметова важко в такому результаті звинуватити".

"Даааа .... Це передостання команда чемпіонату ШВЕЙЦАРІЇ ..... І ми їй дозволяємо створити стільки моментів ,,,, в тому числі і дві перекладини ????? Ну ви мене вибачте ..... Це межа. .... соромно ,,,,, дуже соромно ...... Клуб з такими традиціями як Наше Київське Дінамо..не повинен такого дозволяти ...... Суркіс-Ауууууууу !!!!!!! ", - пишуть користувачі.