RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Ліга Європи: команда Реброва перемогла російський топ-клуб в Москві

Угорський "Ференцварош", який очолює український тренер Сергій Ребров, в матчі 3-го туру групового турніру Ліги Європи обіграв російський ЦСКА з рахунком 1:0. Зустріч відбулася в Москві на стадіоні "ВЕБ Арена".

У першому таймі ЦСКА грав значно краще за суперника. Особливо активним був Обляков, який тричі небезпечно пробив здалеку. Також шанс мав Ахметов, але його удар прийшовся в штангу. На 35-й хвилині Влашич вийшов один на один, але пробив повз ворота.

У другій половині зустрічі гості вирівняли гру. Вирішальний епізод трапився на 86-й хвилині. Після помилки Акінфєєва м'яч в порожні ворота переправив Варга.

Незважаючи на перемогу, "Ференцварош" залишився на третьому місці в турнірній таблиці групи G, набравши чотири очки. ЦСКА займає четверте місце, програвши три матчі з трьох. У 4-му турі "Ференцварош" зіграє з ЦСКА на своєму полі. Матч відбудеться 7 листопада.

ЦСКА Росія - "Ференцварош" Угорщина - 0:1 (0:0)

Гол: Варга (86)

ЦСКА: Акінфєєв, Дівєєв, Карпов, Магнуссон, Фернандес, Влашич, Ахметов (Лукас Сантос, 75), Обляков, Кучаєв (Бістровіч, 61), Сігурдссон (Бійол, 80), Чалов.

"Ференцварош": Дібус, Блажіч, Чивич, Ботка, Шигера, Ловренчіч, Ігнатенко, Харатін, Зубков (Двалі, 89), Нген (Варга, 84), Болі (Ізаел, 72).

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в 1-му матчі групового турніру Ліги Європи "Ференцварош" набрав одне очко в Барселоні, а ЦСКА зганьбився з "Лудогорцем".