RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

Всі новини

Ліга чемпіонів: "Ювентус" на останніх секундах вирвав перемогу в Москві

У матчі 4-го туру групового турніру Ліги чемпіонів "Ювентус" переміг "Локомотив" з рахунком 2:1, забивши вирішальний гол у компенсований час.

"Ювентус" відкрив рахунок на самому початку зустрічі. Роналду потужно пробив зі штрафного, воротар "Локомотива" незбагненним чином впустив м'яч з рук і його з лінії воріт в сітку добив Ремзі. "Локомотив" відігрався досить швидко. Міранчук після навісу з флангу головою пробив в штангу, а потім сам добив м'яч у порожні ворота. Незабаром забити міг Ігуаїн, але форвард не зумів переграти Гільєрме, вийшовши сам на сам.

На 77-й хвилині "Локомотив" повинен був виходити вперед, але Крихов'як спочатку не реалізував вихід сам на сам, а потім Маріу, пробив у порожні ворота, але влучив у захисника. Розв'язка наступила в компенсований час. Колишній гравець "Шахтаря" Дуглас Коста увірвався в штрафний і технічно переграв Гільєрме.

"Ювентус" гарантував собі вихід в плей-офф, набравши 10 очок. "Локомотив" залишився на третій позиції, маючи в активі три очки.

"Локомотив" Росія - "Ювентус" Італія - 1:2 (1:1)

Голи: Міранчук (12) - Ремзі (3), Дуглас Коста (90+3)

"Локомотив": Гільєрме, Ігнатьєв, Хеведес, Чорлука, Рибус, Жоау Маріу (Коломейцев, 85), Баринов, Ол. Міранчук, Крихов'як, Жемалетдінов (Муріло, 81), Едер.

"Ювентус": Щесни, Алекс Сандро, Ругані, Данило, Бонуччі, Хедіра (Дуглас Коста, 70), Пьянич, Рабьо, Ремзі (Бентанкур, 64), Ігуаїн, Роналду (Дібала, 82).

Попередження: Бонуччі (39), Рибус (83), Дуглас Коста (90+3).

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в 3-му турі Ліги чемпіонів "Ювентус" обіграв "Локомотив" в Турині.