RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

"Шахтар" вирвав нічию в божевільному матчі з "Динамо" в Лізі чемпіонів

У Загребі відбувся матч четвертого туру групового етапу Ліги чемпіонів, у якому донецький "Шахтар" грав проти місцевого "Динамо". Зустріч завершилася з рахунком 3:3.

У першому таймі "гірники" досить швидко вийшли вперед. Уже в дебюті гри гості провели блискучу контратаку: Жуніор Мораес відгукнувся на пас з глибини і виконав прострільну передачу на Алана Патріка, який дотиком на ближній штанзі відкрив рахунок.

Через десять хвилин "Динамо" рахунок зрівняло: Теофіле-Катрен навісив на лінію воротарського майданчика, звідки Петкович головою вколотив м'яч у сітку.

Вирішальною в матчі стала фінальна десятихвилинка, коли спочатку у воротах чемпіона України побувало два м'ячі, а потім "гірники" у фантастичній розв'язці змогли уникнути поразки.

Спочатку ворота Андрія Пятова вразив Лука Іванушец. Потім перевагу господарів зміцнив Арія Адемі. "Шахтар" зміг скоротити відставання в рахунку на третій компенсованій хвилині. Зробив це Жуніор Мораес. А на останній хвилині зустрічі пенальті заробив Пятов, який пішов у штрафну господарів. Тете реалізував 11-метровий удар аж на 98-й хвилині - після того як арбітр переглянув епізод за допомогою VAR.

Цікаво, що заміни головний тренер "Шахтаря" Луїш Каштру почав робити лише за п'ять хвилин до закінчення основного часу зустрічі.

ЛІГА ЧЕМПІОНІВ

4-й тур, група C

ДИНАМО Загреб, Хорватія - ШАХТАР Донецьк, Україна - 3:3

Голи: Алан Патрік, 13; Петкович, 25; Іванушец, 83; Адемі, 89; Коваленко, 90+3; Тете, 90+8 (з пенальті).

Динамо: Лівакович, Теофіле-Катерин, Ділавер, Перич, Стоянович (Іванушец, 72), Моро, Адемі, Леовац, Ольмо, Оршич (Гьїра, 77), Петкович.

Шахтар: Пятов, Додо, Кривцов, Матвієнко (Дентіньо, 86), Ісмаїлі, Степаненко, Патрік (Тете, 86), Марлос, Коваленко, Тайсон, Мораес.

Вилучення: Моро, 74 (повторне попередження); Марлос, 79 (повторне попередження).

Турнірне становище команд: 1. "Манчестер Сіті" - 10 очок, 2. "Шахтар" - 5, 3. "Динамо" Загреб - 5, 4. "Аталанта" - 1.

ВІДЕООГЛЯД 1-ГО ТАЙМУ:

ВІДЕООГЛЯД 2-ГО ТАЙМУ:

Раніше "Апостроф" повідомляв, що "Шахтар" зазнав прикрої поразки в юнацькій Лізі чемпіонів.