RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

"Ліверпуль" виграв битву лідерів чемпіонату Англії

"Ліверпуль" обіграв "Манчестер Сіті" в центральному матчі 12-го туру чемпіонату Англії з рахунком 3:1.

Перший гол у матчі був забитий вже на 6-й хвилині. Фабіньо вдався класний дальній удар, з яким не зміг впоратися Клаудіо Браво. Ще через сім хвилин "Ліверпуль" подвоїв перевагу. Ендрю Робертсон виконав подачу з лівого флангу на Мохамеда Салаха, а той ударом головою вдруге засмутив гостей. Незважаючи на велику кількість моментів біля обох воріт, до кінця першого тайму рахунок на табло так і не змінився.

На старті другого тайму "Ліверпуль" довів рахунок до розгромного. Садіо Мане головою пробив Браво після подачі з лівого флангу від Джордана Хендерсона. Гостей вистачило лише на гол престижу, автором якого став Бернарду Сілва.

Таким чином, "Ліверпуль" зміцнив лідерство в чемпіонаті Англії, набравши 34 очка. "Манчестер Сіті" займає 4-е місце (25 очок).

ЧЕМПІОНАТ АНГЛІЇ

12-й тур

ЛИВЕРПУЛЬ - МАНЧЕСТЕР СІТІ - 3:1

Гол: Фабіньо, 6; Салах, 13; Мане, 51; Сілва, 78.

Ліверпуль: Алісон, ван Дейк, Робертсон, Александер-Арнольд, Ловрен, Вейналдум, Фабіньо, Хендерсон (Мілнер, 61), Мане, Фірміно (Окслейд-Чемберлен, 79), Салах (Гомес, 87).

Манчестер Сіті: Браво, Уокер, Стоунз, Фернандіньо, Анхеліно, де Брюйне, Родрі, Гюндоган, Б. Сілва, Стерлінг, Агуеро (Жезус, 71).

Раніше "Апостроф" повідомляв, що голкіпер "Манчестер Сіті" встановив унікальний антирекорд в Лізі чемпіонів .