RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

"Динамо" здобуло важку перемогу над клубом з Донецька: відеоогляд

У матчі 16-го туру чемпіонату України київське "Динамо" обіграло донецький "Олімпік" з рахунком 3:1. Зустріч відбулася в Києві на стадіоні "Динамо ім. В. Лобановського".

Динамівці захопили ініціативу з перших хвилин поєдинку, але довгий час команді не вдавалося вразити ворота гостей. На 37-й хвилині Бесєдін скористався помилкою Пенькова і головою переправив м'яч у порожні ворота. Через кілька секунд грубо помилився Шабанов, Захеді увірвався в штрафний і ударом з близької відстані зрівняв рахунок.

У другому таймі "Динамо" продовжувало володіти ініціативою, але гості були близькі до того, щоб вийти вперед. Захеді отримав пас від Імері і незбагненним чином пробив повз ворота з близької відстані. Вирішальний епізод стався на 73-й хвилині. Кравчук отримав червону картку і "Олімпік" залишився вдесятьох. Через кілька хвилин донецький клуб залишився удев'ятьох через травму Снурніцина і поки клуб готував заміну, динамівці зрівняли рахунок. На 79-й хвилині Бесєдін замкнув простріл Караваєва. Крапку в матчі поставив Де Пена з передачі Шепелєва.

Завдяки перемозі "Динамо" вийшло на друге місце в турнірній таблиці української Прем'єр-ліги. "Олімпік" залишився на 7-й позиції.

У 17-му турі "Динамо" вдома зіграє з "Зорею". Матч відбудеться 8 грудня. "Олімпік" в гостях зустрінеться з "Шахтарем" (6 грудня).

"Олімпік" - "Динамо" - 1:3 (1:1)
Голи: Захеді (38) - Бесєдін (37, 79), Де Пена (87)

"Олімпік": Пеньков, Гришко, Лук'янчук, Снурніцин (Трубочкін, 80), Цимбалюк, Кравчук, Ксьонз, Політило, Тейшейра (Імері, 65), Балашов, Захеді.

"Динамо": Бойко, Миколенко (Кендзьора, 28), Кадар, Шабанов, Караваєв, Сидорчук, де Пена, Шапаренко (Шепелєв, 74), Циганков, Буяльський, Бесєдін.

Попередження: Цимбалюк (17), Тейшейра (41), Бесєдін (54), Пеньков (68).

Вилучення: Кравчук (73).

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ

1-й тайм

2-й тайм