RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Поверніть Мілевського: фанати "Динамо" бурхливо відреагували на черговий провал команди

Вболівальники київського "Динамо" відреагували на поразку команди в матчі 17-го туру чемпіонату України з "Зорею" (1:2).

"Браво, мужики! Впевнено по грі, а рахунок повинен був бути більшими. Удачі через тиждень з кротами! Про набріду, який через трагічну випадковість носить футболки Динамо, писати не хочу. Лише привіт великому манагеру".

"Тренер" Динамівське серце "--- звучит гордо !!! жесть. ((((".

"Повна деградація! За то з Динамівським серцем !!!".

"Навіщо в тренерському штабі, Михайлов і Федоров? Для того, щоб ось так грали в захисті. Бойко, людина лотерея, частіше не щастить, ніж везе. Кадар це повний мішок л...на, постійно втрачає позицію, червона в центрі поля, це що то. Буяльський видно підказав Циганкову, де треба бігати, а де ні, ось сьогодні вони вирішили, що ні ..... Коротше, з таким ставленням, може на Олімпійському нехай краще кроти грають .... / уболівальник Динамо майже 40 років".

"Після такої гри Динамо хочеться плакати !!! більше нічого додати !!".

"Уявляю як шкодує тепер Зоря про втрачені очки з аутсайдерами. Думаю ні хто не уявляв на початку чемпа, що Динамо так здметься".

"Хацкевич проспав 1е місце, а Михайличенко просрет 2е ... Зате з динамівським серцем".

"Ну ось і відбувся заявлений Скрипником перехід на гру Зорі першим номером. І, як виявилося, клас нинішньої Зорі вище колись великого київського клубу. Цікаво подивитися на гру з шахтою, в оптимальному без урізувань складі".

"Поверніть Мілевського !!! Один хрін гірше не буде, так як гірше вже нікуди. Миля хоч покаже цим бездарам як потрібно грати в Динамо, а не робити вигляд! (((".

"Зоря просто вище класом. Рахунок закономірний. Завіса".

"Зате за рівнем зарплат за контрактами ми на другому місці з великим відривом від інших. Як то страшнувато перед грою з Лугано".

"У мене 1н варіант .. Миха ставить свічку на могилі ВВЛ, і йде .. Запрошують іноземця .. 2й варіант я вибрав: це збіговисько я не дивлюся".

"Ще пару років президентства Суркіса будемо боротися за місце в Прем'єр лізі ...".

"З такою грою накидали нам Лугано повну торбу .... Жесть і печаль від гри. Вболіваю за Динамо з 1985 року, і такого днища не пам'ятаю ... Хто взагалі дав цим випадковим" футболістам "футболки Динамо ???? Позорище! ", - пишуть користувачі.