RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

"Манчестер Сіті" познущався над "Динамо" в останньому турі Ліги чемпіонів

У матчі 6-го туру групового турніру Ліги чемпіонів "Манчестер Сіті" на виїзді розгромив загребське "Динамо" з рахунком 4:1.

Хорвати швидко відкрили рахунок завдяки шикарному голу Ольмо, а потім відійшли великими силами до своїх воріт. "Манчестер Сіті" постійно володів м'ячем і незабаром став створювати небезпечні моменти. На 33-й хвилині Жезус зрівняв рахунок після навісу з флангу. Втім, за кілька секунд до гола форвард, можливо, порушив правила на захисникові, але арбітр фол не зафіксував. У кінцівці тайму суддя допоміг вже "Динамо", не видаливши Гояка за удар ліктем в обличчя Родрі.

На початку другого тайму англійці накрутили темп і добили суперника. Жезус забив два голи протягом чотирьох хвилин і оформив хет-трик. У кінцівці рахунок до крупного довів Фоден.

"Манчестер Сіті" посів перше місце в групі, набравши 14 очок. "Динамо" з п'ятьма очками фінішувала на останній позиції.

ДИНАМО Загреб, Хорватія - МАНЧЕСТЕР СІТІ Англія - 1:4 (1:1)
Голи: Ольмо (10) - Жезус (33, 50, 54), Фоден (84)

"Динамо": Ліваковіч, Мубандже, Стоянович, Ділавер, Адемі, Моро, Гояк (Маєр, 81), Оршіч (Ізет Хайрович, 81), Ольмо, Кондзер (Джиро, 59), Петкович.

"Манчестер Сіті": Браво, Менді, Канселу, Ерік Гарсія, Отаменді, Родрі Ернандес (Стерлінг, 73), Гюндоган, Бернарду Сілва, Фоден, Марез, Габріел Жезус (Зінченко, 66).

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ

1-й тайм

2-й тайм