RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Динамо - Лугано: прогнози експертів на вирішальний матч Ліги Європи

12 грудня, в матчі заключного туру групового турніру Ліги Європи зустрінуться віце-чемпіон України "Динамо" і швейцарський "Лугано". Зустріч пройде в Києві на НСК "Олімпійський". Дивіться пряму трансляцію гри "Динамо" - "Лугано" на "Апострофі".

Футбольні експерти поділилися думками про те, як закінчиться матч, який визначить подальшу долю київського клубу в Лізі Європи. Для виходу в плей-офф киянам необхідна тільки перемога. Якщо "Динамо" виграє з різницею в два м'ячі, то гарантовано вийде з групи.

Журналіст Артем Франков заявив, що він буде вболівати за "Динамо", так як хоче бачити два українські клуби в плей-офф Ліги Європи.

"Які б не були коефіцієнти, які б не були очікування, які б не були попередні розчарування, і, щоб я, врешті-решт, не побачив, я все одно піду на стадіон і буду вболівати за "Динамо". Хоч тушкою, хоч опудалом, але я хочу бачити дві українські команди "в весні", в плей-офф Ліги Європи", - сказав Франков на своєму YouTube-каналі.

Колишній нападаючий збірної України Євген Луценко впевнений, що у "Динамо" великі шанси на успіх.

"Я вважаю, що у "Динамо" великі шанси на перемогу. Динамівці злі на себе після поразки від "Зорі". У майбутньому поєдинку Ліги Європи за "Динамо" вболіватиме не тільки весь Київ, але і вся Україна. Це теж мотивація. Вдома "Лугано" вичавив максимум, і в цьому немає нічого дивного. Зараз у "Лугано" шансів немає, але вони будуть битися за престиж", - наводить слова Луценка Footboom.

Екс-хавбек збірної України Максим Калиниченко також вірить в перемогу динамівців. При цьому, він переконаний, що голи заб'ють обидві команди.

"Динамо" зіграє з "Лугано" без ряду основних гравців, які заробили дискваліфікації в поєдинку минулого туру проти "Мальме". Особливо болючою буде втрата Артема Шабанова, який став в цьому сезоні основним центральним захисником киян. Таким чином і без того не найнадійніший захист "Динамо" стане ще слабший, чем легко може скористатися "Лугано", але свої очки господарі напевно візьмуть. Пропоную поставити на перемогу "Динамо" і обидві заб'ють", - наводить слова Калиниченко Вetting.team.