RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

7 травня

Всі новини

"Манчестер Сіті" пройшов "дияволів" і вийшов у фінал Кубка ліги

У півфінальному матчі-відповіді Кубка англійської ліги "Манчестер Сіті" поступився "Манчестер Юнайтед" з рахунком 0:1, але за сумою двох зустрічей завоював путівку в фінал.

"Манчестер Сіті" заволодів ініціативою з перших хвилин, але Агуеро і Марез не використали вигідні можливості. До середини першого тайму гра вирівнялася, а на 35-й хвилині "дияволи" несподівано відкрили рахунок. Після подачі зі штрафного м'яч відскочив до Матіча, який з 15 метрів пробив точно в ближній кут.

На початку другого тайму Стерлінг міг зрівнювати рахунок, але форвард, обігравши голкіпера, пробив вище воріт. Вирішальний епізод стався на 76-й хвилині. Матіч отримав другу жовту картку і був видалений. Після цього "Манчестер Юнайтед" втратив всі шанси відігратися.

У фіналі "Манчестер Сіті" зіграє з "Астон Віллою". Матч відбудеться 1 березня.

"Манчестер Сіті - Манчестер Юнайтед - 0:1 (0:1) - перший матч - 3:1

Гол: Матіч (35)

"Манчестер Сіті": Браво, Уокер, Отаменді, Канселу, Родрі Ернандес, Бернарду Сілва, Гюндоган, Марез (Сільва, 68), де Брюйне (Стоунз, 90), Стерлінг, Агуеро (Габріел Жезус, 90).

"Манчестер Юнайтед": Де Хеа, Ван-Біссака, Шоу (Мата, 79), Магуайр, Вільямс, Лингард (Перейра, 65), Матіч, Марсьяль, Фред, Лінделеф, Грінвуд (Джеймс, 46).

Попередження: Матіч (51), Родрі Ернандес (57), Отаменді (87), Ван-Біссака (90).

Вилучення: Матіч (76).