RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Ломаченко отримає рекордну суму за головний бій в кар'єрі

Український боксер Василь Ломаченко близький до домовленості про проведення чемпіонського бою з американцем Теофімо Лопесом. У цьому поєдинку українець може заробити рекордний для себе гонорар у розмірі 4,5 мільйонів доларів.

Про це повідомляє mixsport.pro.

За даними джерела, на руки Ломаченко отримає 2,5 мільйони доларів. Сума, що залишилася, піде на виплату податків, комісії промоутеру, а також зарплату команді. Крім того, боксер завжди половину заробітку віддає своєму батькові і тренеру Анатолію Ломаченко.

Очікується, що бій Ломаченко - Лопес відбудеться в травні. 31-річний українець захищатиме титули чемпіона світу за версіями Всесвітньої боксерської асоціації (WBA), Всесвітньої боксерської організації (WBO) і Всесвітньої боксерської ради (WBC). 22-річний Лопес захищатиме чемпіонський пояс за версією Міжнародної боксерської федерації (IBF). У разі перемоги Ломаченко стане абсолютним чемпіоном світу в легкій вазі.

Ломаченко за свою кар'єру провів 15 боїв, в яких здобув 14 перемог (10 - нокаутом) і зазнав однієї поразки. На рахунку Лопеса 15 перемог в 15 боях (12 нокаутів).

Раніше повідомлялося, що Ломаченко номінований на отримання престижної нагороди.