RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Бойова нічия: "Баварія" не змогла перемогти "биків" в чемпіонаті Німеччини, відеоогляд

У матчі 21-го туру чемпіонату Німеччини "Баварія" і "РБ Лейпциг" зіграли внічию з рахунком 0:0. Зустріч відбулася в Мюнхені на стадіоні "Альянц Арена".

"Баварія" захопила ініціативу з перших хвилин, але Мюллер, Горетцка і Левандовскі не реалізували вигідні моменти. На початку другого тайму перевага перейшла до гостей, які не використали дві божевільні можливості. Спочатку Забітцер з центру штрафного з восьми метрів пробив вище воріт, а потім Вернер приблизно з тієї ж точки пробив мимо. На 53-й хвилині у ворота "биків" був призначений пенальті за фол на Левандовскі, але 11-метровий був скасований, так як відеоассістент зафіксував офсайд у форварда. Перемогу мюнхенцям міг принести Горетцка, але його удар з 16 метрів парирував воротар.

"Баварія" зберегла лідерство в турнірній таблиці Бундесліги і на одне очко випереджає "РБ Лейпциг". У наступному турі "Баварія" в гостях зіграє з "Кельном" (16 лютого), "РБ Лейпциг" вдома прийматиме "Вердер" (15 лютого).

"Баварія" - "РБ Лейпциг" - 0:0

"Баварія": Нойєр, Боатенг (Люка Ернандес, 67), Павар, Алаба, Кімміх, Горетцка (Коман, 85), Девіс, Гнабрі (Коутіньо, 60), Алькантара, Левандовскі, Мюллер.

"РБ Лейпциг": Гулачі, Клостерманн, Анхеліньо, Упамекано, Хальстенберг, Забітцер, Лаймер, Нкунку (Лукман, 82), Адамс, Ольмо (Шик, 69), Вернер.

Попередження: Лаймер (36), Упамекано (50), Кіммі (57).

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ

Раніше повідомлялося, що гравці "РБ Лейпциг" потрапили в скандал через перукаря.