RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Похід до супермаркету складніше, ніж матч Ліги чемпіонів: тренер "Шахтаря" емоційно висловився про карантин

Головний тренер донецького "Шахтаря" Луїш Каштру в в своєму блозі розповів про те, як ставиться до ситуації, в якій зараз опинився світ. Зараз наставник знаходиться в Києві, де ввели жорсткі обмежувальні заходи через коронавірус.

"Сьогодні пройде ще один день. Я намагаюся тримати себе в тонусі, але мені не вистачає тренувань, матчів, відеоразбора суперника, планування, передматчевого мандражу, змагального стресу, болю, радості перемоги, смутку поразки - всіх цих емоцій, які роблять тебе щасливим.

Не знаю, коли все повернеться в нормальне русло. 10 днів тому я думав про матч-відповідь Ліги Європи і грі з "Динамо" Київ. Сьогодні я думаю про маску, антисептик, миття рук, способі привітатися з другом. І про ризикований поход до супермаркету, куди більш складний, ніж матч з "Манчестер Сіті" або "Аталантою". Як це все стало можливим?"- пише він.

Тренер зазначає, що весь світ повинен згуртуватися, щоб впоратися з ситуацією.

"Що сталося з нами? Чому?

Знаю, що зараз найбільш важлива річ - це справитися з ситуацією, а не шукати відповідь на питання "чому". Але час настане для цих "чому". Хоча б тому, що в наступний раз ми повинні бути готові набагато краще", - зазначив він.

Нагадаємо, що поки європейські першості взяли паузу через коронавірус, Україна "відзначилася" проведенням товариського матчу, якого по факту не було.