RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Це не жарт: хворий коронавірусом український спортсмен звернувся до співвітчизників

Український баскетболіст В'ячеслав Бобров, який перехворів китайським коронавірусом COVID-19, звернувся до співвітчизників, закликавши їх поставитися серйозніше до рекомендацій, які можуть знизити ризик зараження вірусом.

Про це Бобров сказав у відеозверненні, опублікованому на його сторінці в Instagram.

"Своїм прикладом хочу показати, що це не жарти. Зараз я перебуваю в Олександрівській лікарні міста Києва.

Будь ласка, поставтеся серйозніше до ситуації з коронавірусом, дотримуйтесь правил гігієни, без потреби не покидайте свої будинки і квартири, носите маски і користуйтеся антисептиками. Але не забувайте, що маски і рукавички не зможуть вас захистити на сто відсотків - ризик зараження високий. Будь ласка, не ходіть гуляти, не ходіть на шашлики і уникайте місця великого скупчення людей. Я розумію, що дуже важко сидіти в закритому приміщенні, але найкраще перебувати вдома і бути здоровим, ніж в лікарні і лікуватися медикаментами. Не піддавайте ризику себе, своїх близьких і оточуючих. Не пошкодуйте грошей і замовте доставку на будинок", - сказав Бобров.

В даний час в Україні зареєстровано 480 випадків заражень коронавірусом. Від хвороб, викликаних вірусом, померли 11 осіб. Видужали шість осіь.

Раніше повідомлялося, що в Формулі-1 розглядали варіант з умисним зараженням пілотів коронавірусом.