RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Нахрена мені ця маска: колишній футболіст "Динамо" оскандалився в Києві, порушивши карантин

Колишній нападник київського "Динамо" Олег Саленко нагрубив поліцейським, порушивши в Києві карантин, який був введений в зв'язку із загрозою поширення китайського коронавирусу.

Про це повідомляється в сюжеті програми "Контролер" на телеканалі "Україна".

Саленко проводив тренування для аматорської команди. Коли поліцейські підійшли до гравців, вони перервали тренування і розбіглися. Тренер залишився і почав грубити представникам правопорядку.

"Покажи мені документи. Що заборонено? Соромно не знати, хто я. Я вам скажу, як мене звуть. Тільки за моє інтерв'ю гроші треба платити. Я хочу раз провчити цю систему. Цю систему треба провчити", - сказав Саленко. Після цього екс-футболіст надів маску і продовжив обурюватися: "І якого хріна мені її одягати? Я втомився з цією маскою. У вас коли прокинеться совість, що ви зараз робите? Дурню робите. Щоб ім'я собі заробити?" - додав спортсмен. Поліцейські склали протокол на Саленко.

Відео доступне для перегляду на YouTube. Епізод з Саленко можна подивитися з 4:22.

Саленко під час перебування футболістом виступав за "Динамо" з 1989 по 1992 роки. Потім футболіст грав в Іспанії, Шотландії, Туреччини та Польщі. У 1992 році він провів один матч за збірну України, але потім прийняв російське громадянство і грав за збірну Росії. На чемпіонаті світу 1994 року Саленко забив шість голів у трьох матчах і став найкращим бомбардиром турніру.

Раніше повідомлялося, що екс-динамівець Олександр Алієв у грубій формі повідомив результати тесту на коронавірус.