RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

4 травня

Всі новини

У Білому домі сидить білий націоналіст: відома спортсменка яскраво розкритикувала Трампа

Американська футболістка Меган Рапіно піддала жорсткій критиці президента США Дональда Трампа.

Слова спортсменки призводить Yahoo Sports.

"Я думаю, ми знаємо, що імміграція не призводить до втрати робочих місць. Імміграція насправді корисна для економіки. Ми знаємо, що жіноча робоча сила корисна для економіки. Ми знаємо, що рівність статей корисна для економіки. Ми знаємо, що велика кількість ув'язненних шкодить економіці. У кінцевому рахунку ми витрачаємо більше грошей на війну з наркотиками, якою б вона не була. Я думаю, що все це завдає шкоди країні.

Очевидно, у нас в Білому домі сидить білий націоналіст. Прояви ненависті та вказування на інших привели тільки до більшого розколу між людьми, більшого розпачу, більшого неспокою і більшого страху.

Насправді Трамп нічого не зробив для тих, хто голосував за нього. Не схоже, щоб він дав їм купу робочих місць. Він не зробив їх життя кращим, він просто дав їм брехливі причини, чому вони не задоволені своїм життям. Немає ніякого руху вперед.

Я мрію стати президентом. Можливо, я буду боротися за цей найбільший, але і самий жахливий пост. Але найкраще їм стане та людина, яка розумніше і компетентніше за мене", - сказала Рапіно.

Раніше повідомлялося, що Трамп висунув жорсткий ультиматум Всесвітньої організації охорони здоров'я.