RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

"Блохін - гордість нації, а Суркіс - ніхто": Маркевич відреагував на висловлювання президента "Динамо"

В останньому зі своїх інтерв’ю президент ФК "Динамо" Ігор Суркіс критично відгукнувся про легендарного українського футболіста і тренера, володаря "Золотого м’яча" Олега Блохіна. Вказав, що той нібито за "2 хвилиникинув" національну збірну, а заради посади тренера буцімто змінював партії.

На такі висловлювання Суркіса відреагував у коментарі "Апострофу" відомий український функціонер, тренер Мирон Маркевич.

Він порадив власнику "Динамо" "подивитися на себе".

"Суркісу треба подивитися на себе зі сторони. Блохін - це гордість нації, а хто такі Суркіси? Не розумію. Не має він ніякого ні морального, ні фізичного права таке говорити. Блохін - то гордість нації, Суркіс - ніхто", - зазначив Маркевич.

Він також додав, що не знайомий з висновками аудиторів Kroll стосовно Суркісів і порадив з цим питанням розбиратися правоохоронцям.

Раніше Kroll вирахувала аферу Суркісів з виведення з Привату 150 млн доларів. Зокрема, слідчі Kroll встановили, що у 2008-2010 рр кілька компаній пов'язаних із Приватбанком отримали від фінустанови суму 361 млн дол. Згодом ці гроші розмістили в ПриватБанку на депозитні рахунки шести офшорних компаній Суркісів.

"Ці шість компаній становили близько 80% від загального обсягу депозитів на Кіпрі на суму 245 дол. Відсотки, які були зароблені на депозитах, були значно вищі, ніж відсотки, які були за кредитами", - констатують слідчі Kroll і додають, що "зароблені" кошти виводилися на рахунки кіпрського банку.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Спорт Тема: Футбол
Теги: