RU  UA  EN

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

11 травня

Всі новини

Легендарний Мессі ледь не побився з колишнім гравцем "Шахтаря": подробиці скандалу, відео

Нападник збірної Аргентини Ліонель Мессі влаштував скандал після закінчення матчу 2-го туру відбіркового турніру чемпіонату світу 2022 року з командою Болівії (2:1).

Як повідомляє "Апостроф" з посиланням на TyC Sports, після фінального свистка Мессі накричав на тренера суперника Лукаса Нава: "Іди до біса! Лисий, що з тобою? Ти кричав всю гру, козел". За тренера заступився нападник збірної Болівії Марсело Морено, який раніше виступав за "Шахтар". Мессі і Морено ледь не побилися, але їм перешкодили інші гравці.

Аргентина перемогла Болівію вперше з 2005 року. Рахунок в матчі відкрили болівійці, відзначився Морено. У кінцівці першого тайму рахунок зрівняв Лаутаро Мартінес, а в другій половині перемогу аргентинцям приніс Хоакін Корреа.

Болівія - Аргентина - 1:2 (1:1)

Голи: Морено (24) - Мартінес (45), Корреа (79)

Болівія: Лампе, Торрес, Сагредо, Вальверде, Карраско, Кастро (Сеспедес, 66), Чумасеро (Міранда, 66), Вайяр (Ороско, 83), Кардосо, Морено, Сауседо (Бустаманте, 46).

Аргентина: Армані, Отаменді, Монтіель, Мартінес, Тальяфіко, де Пауль (Домінгес, 69), Паредес (Родрігес, 69), Окампос (Корреа, 59), Паласіос, Мартінес, Мессі.

Раніше повідомлялося, що минулого літа Мессі погрожував піти з "Барселони".