RU  UA  EN

Вівторок, 4 червня
  • НБУ:USD 40.45
  • НБУ:EUR 43.70
НБУ:USD  40.45
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 червня

Всі новини

"Реал" виступив в ролі Ломаченка: реакція фанатів на історичну перемогу "Шахтаря"

Футбольні вболівальники відреагували на сенсаційну перемогу "Шахтаря" над "Реалом" в матчі 1-го туру групового турніру Ліги чемпіонів. Деякі з фанатів порівняли "Реал" з українським боксером Василем Ломаченком, який програв чемпіонський бій з американцем Теофімо Лопесом.

"Реал" виступив в ролі Ломаченко, половину бою віддав, а потім схаменувся, але було пізно, ще й VAR у вигляді суддів. У "Шахтаря" на поле було 3,5 українця, в "Динамо" - 9. Трубін - це зовсім не Лунін за потенціалом в свої роки, Корнієнко добре показав себе на куражі, але є проблеми в обороні, на дистанції побачимо, Бондар поки можна пробачити, потенціал бразильців в контргрі величезний".

"Фантастичний матч. Дуже гостро "кроти" грали, Тете був шикарний. Все-таки іноді бразильці тягнуть навіть проти топ-команд. Це скаутам "Динамо" на замітку перед зимовим трансферним вікном. З тими, хто порівнює виступи "Динамо " і "Шахтаря" і обурюється, не погоджуся і залишуся при своєму - зіграли дуже гідно з урахуванням можливостей футболістів. Треба розвивати тих українських футболістів, у яких є потенціал і доповнювати команду сильними технічними легамі і тоді прийдуть перемоги і над топ-командами".

"Ну ладно, Модріч - хороший. Але Марлос - патентований придурок. Як можна так гальмувати .. За рахунку 3:1 куди комфортніше грати було б. А так - "вершки" дуже мало чого створили, у "кротів" моментів набагато більше було. Цілком могли 5:1 вигравати ".

"Корнієнко - топ! Ось вже шикарна підміна Миколенко в збірній. Якщо рівно відіграє осінь в ЛЧ і не зазнається після цього, то питання лівого крайка в збірній цими двоімі закрите на найближчу п'ятирічку".

"Хто там наступний? Заходьте".

"Тепер в Зідана точно запитають про "Шахтар" на прес-конференції. З перемогою Шахту".

"Каштру зараз з ноги влетить в кімнату для прес-конференції і буде правий на 100%. Це не випадковість - Шахтар повинен був розгромити цей" Реал ", підвела реалізація моментів".

"Чим більше" Марка "робить помилок в прізвищах наших футболістів, тим більше іспанці від нас вигрібають. Браво".

"Там Іспанія нам війну оголошувати не збирається?"

"Тете, Соломон, Корнієнко не просто постукали в двері основного складу, а вибили її геть! Сподіваюся, що сьогодні ми побачили новий "Шахтар", пацанам пофіг на авторитети, у 2-му підсіли, звичайно, але при цьому ще парочку повинні були забивати. Всіх з перемогою ще раз. Ну і грам по 200-500 сьогодні можна на груди прийняти ", - пишуть користувачі.