RU  UA  EN

Понеділок, 13 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

13 травня

12 травня

Всі новини

"Баварія" здобула важку перемогу в Москві: відеоогляд

У матчі 2-го туру групового етапу Ліги чемпіонів мюнхенська "Баварія" перемогла московський "Локомотив" з рахунком 2:1. Зустріч відбулася в Москві на стадіоні "РЖД Арена".

Господарі могли відкрити рахунок в дебюті зустрічі, але Смолов з вигідної позиції пробив в руки Ноєру. Через кілька хвилин "Баварія" повела в рахунку завдяки голу Горецьки після навіса Павара. В середині тайму перевагу німецького клубу міг збільшити Коман, але француз з близької відстані пробив у штангу.

У другому таймі "Баварія" продовжувала атакувати, але несподівано пропустила контратаку і Міранчук зрівняв рахунок. Незабаром після цього два гравці "Локомотива" вийшли на одного захисника "Баварії", але Зе Луїш поскупився і замість пасу завдав неточного удару. Практично відразу після цього "Баварія" покарала "Локомотив". Кімміх точно пробив здалеку, а воротар "Локомотива" і збірної Росії Гільєрме навіть не зреагував на удар.

"Баварія" лідирує в групі А, набравши шість очок. "Локомотив" з одним очком посідає друге місце.

"Локомотив" Росія - "Баварія" Німеччина - 1:2 (0:1)

Голи: Міранчук (70) - Горецька (13), Кімміх (79)

"Локомотив": Гільєрме, Серкейра, Живоглядов, Рибус, Ігнатьєв (Жемалетдінов, 76), Крихов'як, Міранчук, Куликов (Лисакович, 89), Чорлука (Райковіч, 46), Зе Луїш, Смолов (Рибчинський, 75).

"Баварія": Ноєр, Павар, Зюле, Алаба, Люка Ернандес, Горецька (Хаві Мартінес, 46), Кімміх, Мюллер (Гнабрі, 46), Толіссо, Коман (Дуглас Коста, 69), Левандовскі.

Попередження: Живоглядов (17), Люка Ернандес (48), Серкейра (50), Жемалетдінов (84).

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ

Раніше повідомлялося, що в 1-му турі "Баварія" розгромила "Атлетіко".