RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

25 червня

Всі новини

Барселона - Динамо: коли відбудеться гра, якщо її перенесуть

Матч 3-го туру групового турніру Ліги чемпіонів між "Барселоною" і київським "Динамо", запланований на 4 листопада, може не відбутися через спалах коронавірусу в українському клубі.

"Апостроф" проаналізував календар команд і визначив доступні дати для проведення матчу в разі його перенесення.

Матчі Ліги чемпіонів проводяться тільки по вівторках і середах. Відповідно, ми можемо оперувати лише цими днями, так як у вихідні команди проводять матчі у своїх національних чемпіонатах.

10-11 листопада і 17-18 листопада проведення матчу неможливо, так як футболісти обох команд будуть викликані в свої національні збірні для проведення матчів Ліги націй і інших турнірів. 24-25 листопада, 1-2 грудня і 8-9 грудня відбудуться матчі 4-го, 5-го і 6-го турів Ліги чемпіонів відповідно.

Читайте в матеріалі "Апострофа": кому може бути вигідне скасування матчу "Барселона" - "Динамо".

Таким чином, найближчими датами для проведення матчу є 15 і 16 грудня. Втім, в цьому випадку проблемою може стати той факт, що 14 грудня відбудеться жеребкування 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. Отже, УЄФА може в принципі відмовитися переносити матч між "Барселоною" і "Динамо". В цьому випадку киянам, швидше за все, буде зарахована технічна поразка з рахунком 0:3.

Раніше повідомлялося, що "Динамо" через коронавирус вирушило в Барселону в наполовину молодіжному складі.