RU  UA  EN

Середа, 29 травня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.60
НБУ:USD  40.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 травня

28 травня

Всі новини

Проведення матчу Німеччина - Україна під загрозою зриву: що відбувається

Матч 5-го туру групового турніру Ліги націй УЄФА між збірними Німеччини і України може не відбутися через спалах коронавирусу в складі української національної команди. Про це повідомив головний тренер збірної України Андрій Шевченко.

Слова Шевченко наводить українська асоціація футболу (УАФ) на своєму каналі в YouTube.

"На даний момент прийшли результати тесту, п'ять чоловік позитивних, з них чотири гравці. П'ятеро людей залишилися в готелі, завтра буде ще одне тестування. Чекаємо інформацію від організаторів по матчу. Ми будемо тренуватися, відгородимося себе від спілкування. Чи скасують матч? Я не знаю. Нас поставили до відома про те, що ми повинні пройти ще одні тести завтра. Чекаємо повної інформації, УЄФА буде приймати рішення, служби які за це відповідають, німецький уряд, напевно. У команди є спалах - 4 гравці і 1 представник групи", - сказав Шевченко.

Пізніше прес-служба УАФ повідомила, що коронавірус діагностований у півзахисників київського "Динамо" Віктора Циганкова і Сергія Сидорчука, хавбека "Шахтаря" Віктора Коваленко, а також нападника "Вест Гема" Андрія Ярмоленка. Також позитивний тест у менеджера збірної України Вадима Камардіна.

Матч Німеччина - Україна відбудеться завтра, 14 листопада.

Раніше повідомлялося, що збірну України очолить Сергій Ребров після Євро-2020. Втім, потім ця інформація була спростована.