RU  UA

Динамо - Барселона: у кого більше втрат перед матчем

24 листопада в матчі 4-го туру групового турніру Ліги чемпіонів київське "Динамо" прийме іспанську "Барселону" на НСК "Олімпійський". Онлайн-трансляція матчу Динамо - Барселона буде доступна на "Апострофі".

Подробиці - в сюжеті Апостроф News.

Матч між українським і іспанським клубами пройде без глядачів через заборону Міністерства охорони здоров'я у зв'язку зі складною епідеміологічною ситуацією в Києві.

Обидві команди зазнали серйозних втрат перед матчем. У "Барселони" не зіграє головна зірка - нападник Ліонель Мессі, а також захисники Жерар Піке, Серхі Роберто, Рональд Араухо і Самуель Умтіті, півзахисники Серхіо Бускетс і Френкі де Йонг і форвард Ансу Фаті.

Динамівці не зможуть розраховувати на чотирьох травмованих гравців, а також на сімох футболістів, які заразилися коронавірусом. Матч точно пропустять захисники Володимир Костевич, Микита Бурда, Олександр Сирота, Артем Шабанов, півзахисники Віктор Циганков, Сергій Сидорчук, Богдан Ледньов, Олександр Тимчик, а також нападники Мікель Дуелунд, Жерсон Родрігес і Назарій Русин. Крім того, не зіграє форвард Артем Бесєдін, який поки не набрав форму після завершення дискваліфікації.

Раніше повідомлялося, що "Барселона" оголосила заявку на матч з "Динамо".