RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Можна грати і перемагати: прогнози експертів на матч Динамо - Барселона

Відомі футбольні експерти поділилися думкою про результат матчу 4-го туру групового турніру Ліги чемпіонів між київським "Динамо" і "Барселоною". Дивитися онлайн Динамо - Барселона на "Апострофі". Зустріч відбудеться сьогодні, 24 листопада, і розпочнеться о 22:00.

Колишній захисник "Динамо" і збірної України Олег Кузнєцов висловив думку, що кияни можуть навіть перемогти грізного суперника.

"На мій погляд "Барселона" не виглядає зараз явним фаворитом зустрічі, враховуючи їх результати в Прімері. І перший матч в Іспанії вселив оптимізм в серця динамівських уболівальників. З нинішньою "Барселоною" не тільки можна грати, але і перемагати. До того ж, іспанців послабить відсутність багатьох основних виконавців", - наводить слова Кузнєцова "Рейтинг букмекерів".

Колишній півзахисник збірної України Ігор Жабченко також вірить в успішний результат для "Динамо".

"Треба не бояться грати в футбол. "Барселона" любить повозитися з м'ячем, контролювати його. Але коли каталонці стикаються з пресингом, коли їх починаєш "душити", їхня гра просто катастрофа. Їх матч з "Динамо" в "Барселоні" показав, що можна бути нахабними, пресингувати, грати компактно і вибігати в гострі контратаки, тоді можна домогтися позитивного результату", - сказав Жабченко в інтерв'ю "Команді №1".

Екс-півзахисник збірної України Максим Калиниченко вважає, що "Динамо" може домогтися перемоги.

"Барселона" в цій грі буде без Мессі, без мотивації і з довгим списком травмованих. Це говорить про те, що у "Динамо" є реальний шанс. Думаю, команда Луческу не упустить можливість здобути три очки в такій важливій грі. У себе вдома кияни в стані помотати нерви навіть "Барселоні". Вже, в принципі, не в новинку їм буде грати молодим складом. Навіть в Іспанії "Динамо" дало непоганий бій "Барселоні". Її тоді, по суті, врятував лише тер Штеген", - цитує Калініченко "ВсеПроСпорт".

Коментатор Роберто Моралес чекає результативної гри в матчі "Динамо" - "Барселона".

"Барселона" має забивати. Це 100%! Просто клас, просто вміння, просто рівень позначиться. Однак і "Динамо", думаю, відзначиться. Отже "обидві заб’ють" у цьому поєдинку ставка достатньо обґрунтована. Можна ризикнути й поставити на "Барселону", яка, швидше за все, гратиме від того, що їй потрібно перемагати та робити акцент на найсильнішу свою сторону – атаку. "Барселона" заб’є не менше двох голів – такий варіант теж розглядається", - наводить слова Моралеса "Рейтинг букмекерів".

Раніше повідомлялося, що "Динамо" і "Барселона" зіграють не в оптимальних складах.