RU  UA  EN

Понеділок, 27 травня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 42.95
НБУ:USD  39.80
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 травня

26 травня

Всі новини

Без посилення і два Луческу не допоможуть: фанати відреагували на ганьбу "Динамо" в матчі з "Барселоною"

Футбольні вболівальники поділилися емоціями від розгромної поразки "Динамо" в матчі з "Барселоною" (0:4) в Лізі чемпіонів.

"Гра була просто жахливою. У кількох гравців було бажання хоч, а решта, як з гирями на ногах тягалася за суперником без всякого настрою, як ніби їх змушують мучитися. Попов - окрема і для мене вже закрита тема".

"Відверто кажучи, це наш рівень, на превеликий жаль. Гравці просто не тягнуть за майстерністю. Нам, щоб гідно грати в ЛЧ, треба в кожну лінію по одному хоча б пристойному, майстровитому, досвідченому гравцеві. Ще рости і рости, але найсумніше , що багато хто вже і не виросте, але з ними продовжують контракти!"

"Повторилась історія з "Ювентусом", перший тайм акуратно, з підстраховкою, уважно і початок другого - відразу гол. І пішло - поїхало. Здалося, що вчорашня "Барса" зіграла сильніше, ніж в першій грі в Іспанії. Упевнений був, що навіть нічию ми не вигриземо, але 0:4, та ще все у другому таймі ... це занадто".

"23 роки тому "Динамо" перемагало "Барселону" на "Камп Ноу" з рахунком 4-0. А тепер "Барселона" взяла реванш. Сука. Хто б що не говорив про те, що "Динамо" ще рік тому лажало в Лізі Європи з суперниками класом на порядок нижче нинішніх, але програвати 0-4 резервному складу "Барселони" на своєму полі - це зашквар. Мессі, Фаті, Піке, де Йонг, Бускетс, Альба, Грізманн. Всі ці хлопці або не прилетіли до Києва зовсім, або почали гру з лави. Це 7 гравців основного складу. Сюди можна додати і Дембеле. Хто грав сьогодні проти "Динамо"? Резерв. Потрібно називати речі своїми іменами. "Динамо" обісралося після другого голу, а не опустило руки".

"Гармаш повний нуль, його рівень "Інгулець". Ні відбору, ні пасу у нього немає, зате куля в голові знову заворушилася. Попов просто жах в обороні, з такою грою сяде в запас і надовго. Повний провал, бездарна і тупа гра в захисту. Ми програли за всіма статтями дублерам "Барси". Сьогодні було жалюгідне видовище, сьогодні не було футболу з боку "Динамо".

"Зараз у "Динамо" з цим ковідом немає постійної основи, купа хворих, хто грав, ті після болячки! Що ви хочете?? У команди немає другого складу, як у" Барси "! Один Мессі дорожче в два рази за все "Динамо"! Не обманюйте себе! Якщо вийдемо в Лігу Європи, може і побоєдамося! Миру всім!!"

"Навіть не хочеться писати, це було не "Динамо", це була просто футбольна команда. Не дивлячись на всі складнощі так грати не можна - розсипатися при першій невдачі, опускати руки і чекати фінального свистка. Дай Бог, щоб це був тільки епізод, невдалий день, але сьогодні отримав найбільше розчарування від гри з часу приходу Луческу. Настрій ... ".

"Дуже боляче і прикро. Що ж ви робите? Минулі покоління добували славу і громили "Барселону" 4-0 на виїзді. А що тепер? Всі розуміли, що буде складно, але програвати хоч з гідністю. А так не мужики, вас молодняк "Барси" просто порвав".

"Без посилення і два Луческу не допоможуть".

"Сама хрінова гра при Луческу. Сподіваюся після цього Мірча більше не буде Шапу ставити вінгером. Супрягу сподіваюся взимку продадуть, Шепелєва в подарок. І куплять нарешті Напа".

"Шкода, але це "Барселона", хлопці. Сподіваюся, що з "Ювентусом" зіграє більше основних гравців, а до "Ференцварошу" будуть всі готові".

"Після такої гри на язику одні матюки. Програємо 0-3, а вони паси своєму воротареві роздають. Вже з такою "Барсою" бояться грати і де, у себе вдома. А Попов це щось, друга гра з "Барсою" і другий безглуздий пенальті плюс ще один гол на його совісті. Як їх там вчать грати, хрін зрозумієш. Так Миколенко на його позиції в 100 разів краще грає. А тепер уже за гру з "Ференцварошем" страшно, я вже не кажу, що влетимо "Юве" знову з розгромом ", - пишуть користувачі.

Раніше повідомлялося, що головний тренер "Динамо" Мірча Луческу залишився незадоволений суддівством у матчі з "Барселоною".