RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

16 травня

Всі новини

Реакція фанатів на феєричну ганьбу "Шахтаря" в Лізі чемпіонів

Українські футбольні вболівальники відреагували на розгромну поразку донецького "Шахтаря" в матчі 4-го туру групового турніру Ліги чемпіонів з менхенгладбахською "Боруссією" (0:4).

"Яка біль, яка біль - за два матчі "Боруссія" (М) - кротовня 10:0)))))))".

"Те, що ми маємо в українському футболі, це результат олігархічного футболу. Це з одного боку. З іншого - як-то поки існує. Іншого немає і в найближчому майбутньому не передбачається".

"10:0 за сумою двох матчів від команди не першого ешелону - це просто ганьба".

"Хто б що не говорив, а це погано. Україна втрачає авторитет і рейтингові позиції у Європі. Менхенгладбах - міцний середняк, далеко не гранд і програвати з загальним рахунком 0:10 просто неприпустимо. Що стосується П'ятова, то це або не його сезон, або йому треба знімати рукавички і відпочивати. Те, що він творив у воротах, ні в які ворота не лізе".

"Гра нинішнього "Шахтаря" не відповідає вимогам сучасного футболу. Якісь плюшеві ведмедики, що потрапили в клітку до досвідчених вовків. Тренер - фізрук, форвард - старпер, який на норм рівні втрачається, захисту немає. Якщо взимку не змінять тренера і не куплять форварда з новим хорошим ЦЗ, то в ЛЧ робити нічого. Фонсека був куди крутіше, тому і в "Ромі" зараз... ".

"Нам реально скоро доведеться розлучитися з двома командами в ЛЧ. "Динамо" і "Шахтар" деградують, від інших чекати допомоги не доводиться. Думаю, через три-чотири сезони будемо знаходиться десь на рівні Кіпру та Ізраїлю, в районі 16-20 місця ".

"Все ясно. Ніяких висновків після першого матчу ніхто не зробив".

"Гірше "Шахтаря" я не пам'ятаю за весь час від першої гри в Лізі чемпіонів. Каштру на вихід, і Палкіна туди ж разом з його захисниками!"

"Сподобалося, як Патрік під час голу після кутового обертався в пошуках винного, а там нікого) Доведеться йому себе звинувачувати. Посміявся з цього моменту. Більше позитиву не було", - пишуть користувачі.

Раніше стали відомі оцінки гравців "Шахтаря" в матчі з "Боруссією".