RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Французький топ-клуб вигнав зіркового футболіста через секс-скандал

Французький "Парі Сен-Жермен" на офіційному сайті оголосив про відхід іспанського нападника Хесе Родрігеса, контракт якого діяв до літа 2021 року.

Як повідомляє The Sun, причиною дострокового розриву контракту стала поведінка футболіста, в тому числі потрапляння в секс-скандал.

Деякий час назад Хесе зрадив дружині Аурі Руїс з її колегою по модельному бізнесу Росио Амар. Також іспанець був помічений на вечірці на Канарських островах, де присутні були без масок і не дотримувалися правила соціального дистанціювання. Крім того, перед початком сезону Хесе прибув в розташування команди зі значним перевищенням ваги. У підсумку терпіння президента клубу Нассера Аль-Хелаїфі лопнуло і він прийняв рішення позбутися від гравця.

Хесе перейшов в ПСЖ влітку 2016 року через мадридського "Реала" за 25 мільйонів євро. Форвард переходив до французького клубу, маючи в своєму активі два перемоги в Лізі чемпіонів. Втім, в ПСЖ у нього гра не пішла і останні кілька років він поневірявся по різних клубах на правах оренди.

Дружина Хесе Аура Луїс

Коханка Хесе Росио Амар

Раніше повідомлялося, що колишній футболіст "Шахтаря" потрапив у секс-скандал в Румунії.