RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

Всі новини

"Динамо" перемогло команду Реброва і вийшло в Лігу Європи

У матчі 6-го туру групового турніру Ліги чемпіонів київське "Динамо" обіграло угорський "Ференцварош" з рахунком 1:0.

"Апостроф" провів онлайн-трансляцію матчу "Динамо" - "Ференцварош".

Гості з перших хвилин захопили ініціативу, але динамівці грамотно оборонялися і намагалися контратакувати. В середині першого тайму рахунок міг відкрити Нгуен, але його обвідний удар з 17 метрів виявився неточним. В кінці тайму момент упустив Попов, який з близької відстані головою пробив вище воріт.

На початку другого тайму хороший момент мав Нгуен, але його удар з гострого кута відбив Бущан. На 60-й хвилині забили динамівці. Шапаренко навісив зі штрафного і Попов точно пробив головою. У наступній атаці рахунок зрівняти міг Узуні, але Бущан знову опинився на висоті. У час, що залишився, гості атакували, але відігратися їм так і не вдалося.

ДИНАМО - ФЕРЕНЦВАРОШ: ВІДЕО ГОЛУ

Завдяки перемозі "Динамо" з чотирма очками посіло третє місце в турнірній таблиці групи G і пробилося в плей-офф Ліги Європи. "Ференцварош" з одним очком фінішував на 4-му місці і вилетів з єврокубків.

"Динамо" Україна - "Ференцварош" Угорщина - 1:0 (0:0)

Гол: Попов (60)

"Динамо": Бущан, Миколенко, Попов, Забарний, Кендзьора, Циганков, Шапаренко, де Пена (Супряга, 70), Сидорчук, Вербич, Гармаш (Шепелєв, 70).

"Ференцварош": Дібус, Двалі, Блажіч, Ловренчіч, Хайстер, Зубков, Харатін (Ізаел, 74), Нген, Лаідуні, Узун (Батурина, 73), Сомаліу.

Попередження: де Пена (27), Гармаш (37), Лаідуні (45), Харатін (47), Блажіч (59).

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ

1-й тайм

2-й тайм