RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

29 квітня

28 квітня

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Кинули в чужій країні: "Барселона" потрапила в гучний скандал з відомим гравцем

Керівництво баскетбольної "Барселони" не дозволило французькому розігруючому команди Томасу Ертелю сісти в літак з командою і повернутися з Туреччини в Іспанію.

Про це повідомляє Eurohoops.

За відомостями джерела, в іспанському клубі вирішили таким чином покарати гравця за брехливу інформацію. "Барселона" в Туреччині проводила матч Євроліги, але участь Ертеля не планувалася, так як сторони вирішили достроково розірвати контракт. За словами гравця, він полетів разом з командою, щоб провести переговори з турецьким клубом "Фенербахче". Втім, пізніше з'ясувалося, що Ертель веде переговори з принциповим суперником "Барселони" мадридським "Реалом". Француз був шокований рішенням клубу і збирається подати в суд.

В "Барселоні" спростовують звинувачення. Клуб виступив з офіційною заявою, в якій пояснив, що Ертель сам вирішив залишитися в Туреччині, щоб продовжити переговори з "Фенербахче". Гравцеві були надані номер в готелі і квиток на зворотний рейс до Барселони.

Розігруючий ЦСКА американець Майк Джеймс підтримав Ертеля в ситуації, що склалася.

"Не розумію, як "Барселона" могла не взяти Ертеля до літака. Я завжди вважав їх одним з найкращих клубів в Європі, але їх вчинок - це ганьба. Не можна вказувати гравцеві, де він повинен грати, якщо він вам не потрібен. Що якщо він заразиться коронавірусом і не зможе повернутися в свою сім'ю протягом декількох тижнів? Не можна кидати гравця в чужій країні тільки за те, що він образив ваші почуття", - написав Джеймс в Twitter.

Раніше повідомлялося, що розігруючий "Реала" Серхіо Л'юль забив неймовірний м'яч в матчі баскетбольної Євроліги.