RU  UA  EN

Пʼятниця, 21 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.18
НБУ:USD  40.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 червня

20 червня

Всі новини

"Ювентус" зганьбився в чемпіонаті Італії: відеоогляд

У матчі 14-го туру чемпіонату Італії "Ювентус" несподівано програв "Фіорентині" з рахунком 0:3. Зустріч відбулася в Турині на стадіоні "Альянц".

Матч почався вкрай невдало для туринського клубу. Вже на третій хвилині рахунок відкрив Душан Влахович, який втік сам на сам і технічно перекинув м'яч через воротаря. Незабаром Хуан Куадрадо втратив м'яч біля воріт суперника, невдало пішов у підкат і прямою ногою потрапив суперникові в голеностоп. Арбітр скористався відеоповтором і вилучив гравця "Ювентуса". У меншості господарі намагалися атакувати, але небезпечні моменти виникали рідко. На 76-й хвилині "Фіорентина" збільшила розрив у рахунку завдяки автоголу Алекса Сандро, а ще через кілька хвилин Мартін Касерес замкнув простріл і довів рахунок до великого.

"Ювентус" зазнав першої поразки в чемпіонаті і займає четверте місце в турнірній таблиці Серії А. Наступний матч туринський клуб проведе 3 січня на своєму полі з "Удінезе".

"Ювентус" - "Фіорентина" - 0:3 (0:1)

Голи: Влахович (3), Алекс Сандро (76, автогол), Касерес (81)

"Ювентус": Щесни, де Лігт (Фработта, 88), Бонуччі, Алекс Сандро, Куадрадо, Ремзі (Данило, 20), Бентанкур, Маккенна (Кулусевскі, 73), К'єза, Мората (Бернардескі, 46), Роналду.

"Фіорентина": Дронговськи, Міленкович, Пеццелья, Ігор Жуліо, Касерес, Валеро (Пульгар, 52), Амрабат, Кастровіллі, Бірагі (Венуті, 82), Влахович (Куаме, 75), Рібері (Бонавентура, 82).

Попередження: Бірагі (22), Рібері (37), Валеро (47), Венуті (84), Данило (85).

Вилучення: Куадрадо (18).

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ

Раніше повідомлялося, що "Ювентус" розгромив "Барселону" в матчі Ліги чемпіонів.