RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

Головний тренер збірної України потрапив в скандал через фото з фанатом Путіна

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко сфотографувався з російським нападником Федором Смоловим, який є фанатом президента Російської Федерації Володимира Путіна. Раніше Смолов заявив, що він пишається Путіним.

Фото футболіст опублікував у сторіз своєї сторінки в Instagram. На знімку Смолов додав емодзі серця між прапорами двох країн.

Українські фанати спорту гнівно відреагували на цей вчинок українського фахівця.

"Сентиментальні ці мишебраття, окупують чужі території, вбивають тисячі людей, а потім, а потім в знак братської любові ставлять сердечка між двома прапорами. І, типу, їм мають пробачити все, що їхня країна зробила і продовжує робити, такі добрі, невинні, як ті тваринки... Або як немовлята російськомовні, розіп’яті у Слов’янську".

"Ну а що, вони (росіяни) проти війни і людських жертв. Ну а з Кримом - "так палучилось", на Донбасі - "Україна теж винна", як Дудь говорить".

"Для більшості українців сердечко ближче до між українським та канадським/американським прапором, а не між цією власовською ганчіркою".

"ДНР + ЛНР + Крим = 14000 убитих українців. Дружба з вбивцями і брехунами - це небезпечна штука".

"Потрібно було фото окупованого Росією Криму поставити, а не серце. Вороги ви нам, а не брати".

"До чого Шева був хорошим футболістом, настільки він тупий в політиці. Чого ще можна було очікувати від друга і соратника Королівської?"

"Шевченко підтримував СДПУ(о), партію Регіонів та в міцній дружбі з усіма ОПЗЖніками та ОпоБлокерами... тобто з регіоналами. Тому звісно в цій фоточці немає нічого дивного. Шева живе в Лондоні, товаришує з українофобами - які можуть бути питання".

"Сама по собі фотка - не є зашквар. Шева - суперзірка і до нього 100500 людей підходить з проханням про фото. Якби не було підпису до фото, наприклад, я б і не знав, хто це на фото, окрім Шеви", - пишуть користувачі.

Раніше повідомлялося, що Андрій Шевченко входить в число претендентів на пост наставника лондонського "Челсі".