RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

"Інтер" здобув яскраву перемогу над "Ювентусом" у дербі всієї Італії: відеоогляд

У матчі 18-го туру чемпіонату Італії "Інтер" обіграв "Ювентус" з рахунком 2:0. Зустріч відбулася в Мілані на стадіоні "Джузеппе Меацца".

"Апостроф" провів онлайн-трансляцію матчу "Інтер" - "Ювентус" .

На 11-й хвилині гол забив Роналду, але арбітр відмінив взяття воріт через офсайд. У наступній атаці рахунок відкрив Відаль, головою замкнув навіс Барелли. В середині тайму чудовий шанс упустив Мартінес, який не влучив у порожні ворота після сейва Щесни після удару Лукаку. В кінці тайму міг відзначитися Лукаку, але його удар з близької відстані відбив голкіпер.

На початку другого тайму Бастоні приголомшливим пасом вивів сам на сам Бареллу, який точним ударом у верхній кут збільшив перевагу господарів поля. На 71-й хвилині рахунок до крупного довів Мартінес, який з 10 метрів пробив поруч зі штангою.

"Інтер", набравши 40 очок, залишився на другому місці в турнірній таблиці Серії А. "Ювентус" з 33 очками залишився на п'ятій позиції.

"Інтер" - "Ювентус" - 2:0 (1:0)

Голи: Відаль (12), Барелла (52)

"Інтер": Ганданович, Янг (Дарміан, 72), Бастоні, де Врей, Хакимі, Барелла, Брозовіч, Відаль (Гальярдіні, 77), Шкріньяр, Лукаку, Мартінес (Санчес, 86).

"Ювентус": Щесни, К'єлліні, Фработта (Бернардескі, 58), Данило, Бонуччі, Ремзі (Кулусевскі, 58), Бентанкур, Рабьо (Маккенні, 58), К'єза, Мората, Роналду.

Попередження: Бонуччі (36), Янг (60), Мората (62), Барелла (67).

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ