RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

1 травня

30 квітня

29 квітня

28 квітня

Всі новини

Російський лижник зробив мерзенний вчинок на етапі Кубка світу і поніс заслужене покарання: відео

Збірну Росії з лижних гонок дискваліфікували з естафети на етапі Кубка світу в Лахті (Фінляндія) через вчинок Олександра Большунова.

Большунов на фініші перегонів вдарив палицею фіна Йокі Мякі, який випередив його в боротьбі за золоту медаль. Росіянин на цьому не заспокоївся і після перетину фінішної межі навмисно врізався в групу фінських лижників, які святкували перемогу. Через вчинок Большунова збірна Росії була позбавлена срібної нагороди.

У Росії вчинок Большунова підтримали, звинувативши у всьому фінів.

"У фіна зліва була доріжка, але він чомусь почав зміщення в бік Сашка. Раніше було набагато справедливіше: коли зайшов у ворота, не можна перетинати шлях. І зараз перше торкання було фіна, він наїхав на лижі Саші. Якщо їм не відповідати, то вони Росію будуть принижувати. Це все на емоціях було, я його прекрасно розумію, нічого страшного. Як на мене це негідники - типу він не бачив і зміщувався. Він просто нахабно Сашу прибирав з лижні і виганяв в рекламні щити. По відео видно, що Саша його перший не торкався. Я на боці сина, може, навіть хлеще вчинив би", - сказав батько Большунова Олександр-старший в інтерв'ю "Р-Спорт".

Раніше повідомлялося, що російська лижниця Юлія Белорукова навмисне вдарила палицею суперницю під час спринтерської гонки на Кубку світу.