RU  UA

Бив жінку ногою, плутав хол готелю з туалетом: скандальний чемпіон світу завершив кар'єру в 32 роки

Колишній півзахисник збірної Німеччини Кевін Гросскройц завершив професійну кар'єру у віці 32 років.

Подробиці - в сюжеті Апостроф News.

"Спасибі за все і кожну мить. Ми разом творили історію. Гросскройц закінчує кар'єру", - йдеться в офіційному Twitter дортмундської "Боруссії", за яку футболіст виступав протягом багатьох років.

Гросскройц в складі "Боруссії" двічі ставав чемпіоном Німеччини, а також вигравав національні Кубок і Суперкубок. У 2014 році в складі збірної Німеччини він став чемпіоном світу.

Крім яскравих виступів на футбольному полі, Гросскройц неодноразово відрізнявся скандальними витівками. У квітні 2014 року він кинув шаурму в обличчя вболівальнику, у якого потім почалися проблеми із зором через гострий соус. Через кілька тижнів футболіст в п'яному вигляді переплутав хол готелю з туалетом, а після зауваження поліз в бійку. Після перемоги в фіналі чемпіонату світу Гросскройц сильно напився, впав і так сильно пошкодив губу, що йому довелося накладати шви. У 2015 році Кевін приїхав провідати батьків і побачив, що його мати лається з жінкою, яка фліртувала з її чоловіком. Гросскройц втрутився, коли жінки вчепилися один одному в волосся, і ногою вдарив кривдницю матері в живіт. Конфлікт вдалося вирішити мирним шляхом, не доводячи до суду. У 2017 році Гросскройц повів молодих партнерів по команді по борделях. Вночі компанія вступила в бійку з групою молодих людей і Гросскройц заробив рвану рану на голові. Через деякий час футболіст в роздягальні ударив одноклубника, звинувативши його в поганій грі.

Раніше повідомлялося, що четверо бразильських футболістів загинули в результаті авіакатастрофи.