RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

18 травня

Всі новини

Книга Кличка знадобилася в Гарварді: що по неї будуть викладати

Гарвардська школа бізнесу включить авторський курс легендарного українського боксера Володимира Кличка в навчальну програму.

Про це повідомляється на сайті братів Кличків.

У Гарварді планують використовувати книгу Кличко "Управління викликами" в своїх програмах MBA та Executive Education. Професори університету Борис Гройсберг, Майкл Норріс і Карін-Ізабель Кнуп повідомили, що основна увага буде приділятися філософії "управління викликами" і факторам успіху, що полягає в зосередженості, спритності, координації і витривалості.

"Здатність Володимира Кличка пристосовуватися, розвиватися і ставати краще дуже важлива і затребувана більше, ніж будь-коли в цьому столітті. Мені сподобалося працювати над цим проектом, і я з нетерпінням чекаю можливості його впровадження", - сказав Гройсберг.

44-річний Кличко на прізвисько "Доктор Сталевий Молот" ставав чемпіоном світу в суперважкій вазі за версіями WBO (Всесвітня боксерська організація), IBF (Міжнародна боксерська федерація), WBA (Всесвітня боксерська асоціація) і IBO (Міжнародна боксерська організація). За свою кар'єру українець провів 69 боїв, здобув 64 перемоги і зазнав п'ять поразок. В останній раз Кличко бився 29 квітня 2017 року з британцем Ентоні Джошуа і програв технічним нокаутом.

Раніше повідомлялося, що в США відклали входження Кличка в зал слави світового боксу.