RU  UA

Секс - це про любов: знаменита українка-чемпіонка розповіла про ставлення до близькості

Відома українська автогонщиця і фотомодель Інеса Тушканова в інтерв'ю "апостроф" розповіла, що у неї особливе ставлення до сексу.

"Чи правда, що моделінг — це якийсь безладний секс з усіма? Я в житті багато всього бачила. Можна сказати, що просто людина вибирає для себе свою позицію. Я бачила багато дівчат, які абсолютно нічого спільного з модельним бізнесом не мають, але для них секс — це як викурити сигарету, він абсолютно нічого не означає. Я все-таки вважаю, що секс — це щось духовне. Це не за щось, не для чогось. Треба себе берегти. Секс — це про любов.

Є проблема ось цього сексу. Ти ніколи не знаєш, що стоїть за симпатією: бажання тебе використати, яке залишає після себе порожнечу, або це правда якийсь душевний порив. Але якщо в людини душевний порив, то він доб’ється", - сказала Тушканова.

Тушканова ставала переможницею був Кубка Києва, Кубка Росії, займала друге і третє місця на чемпіонаті Латвії і чемпіонаті Литви, брала участь в різних етапах чемпіонату Європи з ралі.

Читайте детальніше в матеріалі "Апострофа": Будь-яку жінку дуже просто завоювати і для цього не потрібен мільйон - чемпіонка з автоспорту Інеса Тушканова.

Раніше повідомлялося, що Тушканова розповіла про досвід вживання наркотиків.