RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

Як в матчі з "Шахтарем": воротар іспанського клубу забив вирішальний гол на останній хвилині, відео

Марокканський воротар "Севільї" Яссін Буну забив гол на 94-й хвилині матчу 28-го туру чемпіонату Іспанії з "Вальядолідом".

Буну прийшов в штрафний "Вальядоліда" перед подачею з кутового. В якийсь момент здалося, що м'яч покинув межі поля, але він вдарився в штангу і відскочив до Жюля Кунде, який зробив гольовий пас на Буну. Завдяки голу голкіпера "Севілья" уникла поразки і матч закінчився внічию з рахунком 1:1.

Гол Буну нагадав українським фанатам гол колишнього воротаря "Севільї" Андреаса Палопа в ворота донецького "Шахтаря". Український і іспанський клуб зустрічалися в 1/8 фіналу Кубка УЄФА в 2007 року. Перший матч в Іспанії завершився внічию з рахунком 2:2. У матчі-відповіді в Донецьку "Шахтар" вигравав з рахунком 2:1 і був близький до перемоги. Але на 94-й хвилині Палоп зрівняв рахунок ударом головою після подачі з кутового, а в додатковий час "Севілья" забила вирішальний третій гол і пройшла далі.

Відео голу Буну.

Відео голу Палопа.

Раніше повідомлялося, що півзахисник "Аталанти" і збірної України Руслан Малиновський забив приголомшливий гол в матчі чемпіонату Італії з "Сампдорією".