RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Повєткін - Вайт: Хроніка бою

У Гібралтарі відбувся бій-реванш між російським боксером Олександром Повєткіним і британцем Ділліаном Вайтом.

Перемогу нокаутом одержар Вайт, який завоював титул тимчасового чемпіона світу за версією Всесвітньої боксерської ради (WBC) в суперважкій вазі (понад 90,718 кг).

Відео дуелі поглядів перед реваншем.

"Мені складно сказати, на якому місці за силою удару я б поставив Повєткіна і самого себе. Я не вважаю себе крутим панчером. Взагалі, краще, щоб фанати визначали найкращого. Але Повєткін - потужний панчер. Він близький до найкращих за силою удару. На перше місце я б поставив Ентоні Джошуа, а на друге... навіть не знаю. Повєткін дійсно сильний, він нокаутував майже всіх, з ким бився. Звичайно, він дійсно небезпечний", - сказав Вайт.

"Звичайно, мені б хотілося отримати з ним третій бій, якщо я програю. Чому ні? Я завжди радий, коли є можливість провести цікавий бій. Вайт - хороший і сильний боксер. Було б цікаво побитися з ним знову", - заявив Повєткін.

Повєткін і Вайт вперше зустрілися 22 серпня 2020 року. По ходу поєдинку перевагою володів Вайт, але в п'ятому раунді росіянину вдався блискучий аперкот, яким він нокаутував суперника. Всесвітня боксерська рада (WBC) назвала визнав цей нокаут найкращим в 2020 році.

41-річний Повєткін за свою кар'єру провів 39 боїв, здобув 36 перемог при двох поразках і одній нічиїй. Вперше "Російський Витязь" програв в 2013 році в бою з легендарним українським боксером Володимиром Кличком. Другу поразка Повєткіну в 2018 році завдав британець Ентоні Джошуа.

32-річний Вайт провів 29 боїв, домігся 27 перемог і зазнав дві поразки. Крім Повєткіна його також переміг Джошуа.

Найкращі моменти першого бою Повєткін - Вайт.