RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

19 травня

18 травня

17 травня

Всі новини

"Русский молот" розповів про формат бою з українським боксером Берінчиком

Ірландський боєць змішаних єдиноборств (ММА) Олександр Лобов на прізвисько "Російський молот" розповів, як буде проходити його кулачний бій проти українського боксера Дениса Берінчика.

Про це боєць розповів в інтерв'ю Instagram-аккаунту "Великий куш".

"Ми з Денисом проведемо п'ять раундів по дві хвилини. Взагалі, в Mahatch зараз формат три раунди по дві хвилини, тому що там різного рівня хлопці. Але ми з Денисом професійні спортсмени, тому будемо виступати за форматом BKFC (Американський промоушен." Апостроф "). Вони задають темп у всьому світі, вони першопрохідці, тому ми повинні слідувати по їх стопах. Повинен бути універсальний формат, якому все слідують", - сказав Лобов.

Поєдинок Лобов - Берінчик відбудеться 19 липня. Бій пройде в Україні, але точне місце сутички поки не оголошено.

Бої на голих кулаках проводяться в спеціальному округлому рингу. На відміну від боксу бійці не використовують рукавичок. Руки дозволяється забинтовувати, але просвіт до кісточок кулака повинен становити не менше трьох сантиметрів. Під час клінчу дозволяється однією рукою захоплювати шию суперника, а іншою - наносити удари. При цьому заборонені борцівські прийоми, удари ногами, колінами, ліктями, удари в пах.

Раніше повідомлялося, що Беринчик переміг Хосе Санчеса з Чилі в чемпіонському бою.