RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

ФІФА винесла рішення по англійському футболістові, який хотів грати за збірну України

Міжнародна федерація футболу (ФІФА) не дозволила захиснику клубу англійської Прем'єр-ліги "Вулвергемптон" Максиміліану Кілманом виступати за збірну України.

Про це повідомив журналіст Ігор Циганик в програмі "Циганик LIVE" на YouTube-каналі Football Hub.

"Наскільки я розумію, ФІФА надіслала лист УАФ, в якому визнала, що 8 офіційних матчів за національну збірну Англії з футзалу проведених Кілманом, не дозволяють йому виступати в складі збірної України. У нього є англійське футбольне громадянство і він повинен пробиватися в збірну Англії. Тому що футзал, пляжний футбол і великий футбол - це одна сім'я. Якщо ти зіграв за одну збірну з пляжного футболу, то ти не маєш права грати за збірні інших країн. Тому, я думаю, що історія з Максом Килманом вже закрита", - сказав Циганик.

23-річний Кілман народився в Англії в російсько-українській родині. Його батько родом з Москви, а мама - з Києва. Крім англійської, футболіст розмовляє російською мовою. З 2015 до 2018 року Кілман грав за збірну Англії з міні-футболу та провів за неї 25 матчів.

Раніше повідомлялося, що фанати розкритикували збірну України за нічию з Казахстаном в матчі відбіркового турніру чемпіонату світу 2022 року.