RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

Всі новини

Реал - Барселона - 2:1 Хроніка матчу, відео голів

У матчі 30-го туру чемпіонату Іспанії мадридський "Реал" переміг "Барселону" з рахунком 2:1. Зустріч відбулася в Мадриді на стадіоні "Альфредо ді Стефано".

ЧЕМПІОНАТ ІСПАНІЇ

30-й тур

РЕАЛ - БАРСЕЛОНА - 2:1 (2:0)

Голи: Бензема (14), Кроос (28) - Мінгеса (60)

"Реал": Куртуа, Менді, Мілітао, Начо, Васкес (Одріосола, 43), Модріч, Кроос (Іско, 72), Вальверде (Асенсіо, 61), Каземіро, Вінісіус (Марсело, 72), Бензема (Маріано Діас, 72).

"Барселона": тер Штеген, Дест (Грізманн, 46), Мінгеса, Араухо (Моріба, 72), Альба, Дембеле (Брайтвайт, 81), Бускетс (Роберто, 64), Педрі (Трінкау, 81), де Йонг, Лангле, Мессі.

Попередження: Педрі (23), Араухо (26), Начо (69), Альба (84).

1:0 - Бензема (14)

2:0 - Кроос (28)

2:1 - Мінгеса (60)

"Матчі під назвою "ель-класико" відрізняються від інших зустрічей. "Барселона" процвітає, у неї важливі завдання, ми боремося за перемоги. Але, варто визнати, що "Реал" отримує занадто багато критики на свою адресу. Клуб знаходиться в Лізі чемпіонів і бореться за чемпіонство в Іспанії. Я не прихильник людей, які критикують "Реал". У них є видатні гравці, і це буде цікава гра. Обидві команди усвідомлюють значущість можливої перемоги. Але результат не буде визначальним, оскільки попереду залишається ще багато матчів , а будь-якій команді важко перемагати постійно. Перемога в "класико" підніме моральний дух, що буде важливо на вирішальному відрізку сезону", - заявив наставник" Барселони "Рональд Кумана.

"Не хочу, щоб для Мессі це було останнє "класико". Нехай залишається в "Барселоні". Йому там добре, і для Примери буде найкраще, якщо він нікуди не піде. Ми знаємо, що це за футболіст. Він може не забивати, але все одно залишатися тим же гравцем. У "Барселоні" всі футболісти дуже хороші. Ми спробуємо впоратися з їх сильними сторонами, яких більш ніж достатньо", - сказав головний тренер" Реала "Зінедін Зідан.

Обидві команди зіграють не в оптимальних складах. У складі "Реала" на поле не вийдуть захисники Рафаель Варан, Серхіо Рамос і Даніель Карвахаль, а також нападник Еден Азар. "Барселоні" не зможуть допомогти воротар Нето, півзахисник Філіпе Коутіньо і форвард Ансу Фаті.

Після 29 турів "Барселона" займає друге місце в турнірній таблиці чемпіонату Іспанії і відстає від лідируючого "Атлетіко" на одне очко. "Реал" займає третю позицію з відставанням від лідера на три очки.

У першому колі "Реал" на виїзді обіграв "Барселону" з рахунком 3:1.

"Реал" є рекордсменом Іспанії за кількістю чемпіонських титулів. Королівський клуб ставав чемпіоном 34 рази. "Барселона" займає друге місце за цим показником, здобувши 26 чемпіонських титулів.

"Реал" і "Барселона" провели між собою 245 матчів. На даний момент попереду "Реал", який здобув 97 перемог проти 96 у "Барселони", а ще 52 поєдинки завершилися внічию.

Відеоогляд матчу "Реал" - "Барселона" в першому колі.

Матчі між "Реалом" і "Барселоною" називають "Ель-Класіко". Це одне з найбільш принципових протистоянь у футболі.

Найкращим бомбардиром "Ель-Класіко" є нападник "Барселони" Ліонель Мессі, який забив у ворота "Реала" 26 голів. Друге місце ділять колишні гравці "Реала" Альфредо Ді Стефано і Кріштіану Роналду (по 18 голів).