RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.15
НБУ:USD  40.40
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 червня

24 червня

Всі новини

У Туреччині відомий спортсмен влаштував пишне весілля і спровокував масовий спалах коронавирусу

Баскетболіста стамбульського "Фенербахче" і збірної Туреччини Меліха Махмутоглу звинуватили в масовому спалаху коронавирусу через його пишного весілля.

Махмутоглу одружився 6 квітня на волейболістці Дамле Чакірогл. На урочистому заході, який відбувся в Стамбулі, були присутні 50-60 осіб, серед яких були баскетболісти, волейболісти, а також члени адміністративного персоналу клубу.

Через кілька днів після весілля в "Фенербахче" з'явилися перші випадки зараження коронавірусом, а на даний момент позитивні результати тестів виявлені у п'яти баскетболістів і двох членів персоналу клубу. Під загрозою знаходяться матчі "Фенербахче" в плей-офф баскетбольної Євроліги з московським ЦСКА. Також заразилися і кілька волейболісток.

Вболівальники "Фенербахче" різко розкритикували Махмутоглу, назвавши його головним винуватцем спалаху коронавирусу в команді.

"Раніше подібне справляло негативний вплив тільки на баскетбольну команду. Але в цьому році він також вплинув на волейбольну команду. Сподіваюся, що його виженуть. Одне весілля закрола обидві команди".

"Махмутоглу, йди геть, іди геть. Ганьба, якщо команда не зможе зіграти", - пишуть користувачі в Twitter.

Раніше в ВООЗ заявили, що світ наближається до максимального рівня поширення коронавирусу.